قولاي تىزىملىك
كۆرۈش: 2174|ئىنكاس: 66

سوزمىيەنگە ئۇيغۇرچە ئىسىم قۇيۇشۇپ بەرگەن بولساڭلار

  [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

2

تېما

0

دوست

283

جۇغلانما

ئادەتتىكى ئەزا

ئۆسۈش   41.5%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  17012
يازما سانى: 27
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 4
تۆھپە : 84
توردىكى ۋاقتى: 3
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-8
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش

سوزىمىيەن ئېتىش ئۇسۇلى
ئاساسلىق ماتېرىياللىرى: 1 تال بەرەڭگە، 2 تال قىزىل سەۋزە، قېرىنقۇلاق، پۇرچاق ئۇيۇتمىسى، كۆك سامساق، كەرەپشە، يۇمغاقسۇت، زەنجىۋىل، پەمىدۇر 1 تال، كالا گۆشى 50 گرام،  ئۇن 3 جىڭ  تۇخۇم 2 تال، توغۇرغا سۈيى.

قوشۇمچە ماتېرىياللىرى: تۇز، تېتىتقۇ، توخۇ تەن جەھىرى، ئاچچىقسۇ، پەمىدۇر قىيامى.  

ماتېرىياللارنى تەييارلاش ئۇسۇلى: ئالدى بىلەن ئۇننى تۇخۇم، توغۇرغا سۈيىدىن پايدىلىنىپ ئىتى چىڭ بولغان خېمىر يۇغۇرۋېلىپ تىندۇرۇۋالىمىز، ئاندىن نوغۇچ بىلەن ئېچىپ ئىنچىكە قىلىپ توغراپ تەييارلايمىز رەسىمدىكىدىك.
بەرەڭگە، قىزىل سەۋزىنى يۇيۇپ دىڭ-دىڭ توغراپ سۇغا چىلاپ قويىمىز، بولمىسا بەرەڭگە قار بولۇپ قالىدۇ. كۆك سامساق، كەرەپشە، يۇمغاقسۇتنى يۇيۇپ دىڭ-دىڭ توغراپ ئايرىم-ئايرىم قاچىغا ئالىمىز. زەنجىۋىلنى ئۇششاق چانايمىز، كالا گۆشىنى ئۇششاق توغراپ زەنجىۋىل بىلەن بىرگە قويۇپ قۇيىمىز، قېرىنقۇلاق، پۇرچاق ئۇيۇتمىسىنىمۇ ئۇششاق توغرايمىز، پەمىدۇرنىمۇ ئۇششاق توغرايمىز، يۇمغاقسۇتنى چانايمىز.

قورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ياغ قويۇپ قىززىغاندا، كالا گۆشى، زەنجىۋىلنى سېلىپ قورۇپ، ئازراق تۇز سېلىپ بەرەڭگە قىزىل سەۋزە سېلىپ قورۇيمىز، ئارقىدىن پەمىدۇرنى سالىمىز، ئاندىن پۇرچاق بوتقىسى پەمىدۇر قىيامىنى سېلىپ رەڭگىنى چىقىرىمىز، كەرەپشە، كۆك سامساقنى سېلىپ بىر قورۇپلا سۇ قۇيىمىز، تۇز، تېتىتقۇ، توخۇ تەن جەۋھىرى سېلىپ تەمگە كەلتۈرىمىز، پۇرچاق ئۇيۇتمىسى، قېرىنقۇلاقنى، بەرەڭگە، سەۋزە ياخشى پىشقاندا سېلىپ، 1 -2 قاينىسا بولىدۇ. تەمىنى تېتىپ  بەرەڭگە، سەۋزە ياخشى پىشقاندا ئەڭ ئاخىردا ئاچچىقسۇ قوشۇپ ئاندىن چانالغان يۇمغاقسۇت سېلىپ ئالساق بولىدۇ

قازانغا سۇ قۇيۇپ قاينىغاندا تەييارلىغان خېمىرنى سېلىپ پۇشۇرۇپ سوغۇق سۇدا چايقىۋېتىپ قاچىغا سېلىپ تەييارلانغان سەينى ئۈستىگە ئېلىپ ئىستېمال قىلساق بولىدۇ.


ئۇلۇغ ئاللادىن ئ

0

تېما

4

دوست

2 تۈمەن

جۇغلانما

پاكلىق ئەلچىسى

ئۆسۈش   35.84%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  5764
يازما سانى: 1168
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 5741
تۆھپە : 3528
توردىكى ۋاقتى: 1108
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-7
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بۇ يازمىنى ئاخىرىدا   budunya تەھرىرلىگەن. ۋاقتى  2013-4-4 18:48  

‹‹牛入面گە كالا گۆشى  ئۈگرىسى دەپ ئىسىم قويۇلغان ئەمدى بۇنىڭغا نېمە دەپ قويۇلا بۇنىمۇ كۆرۈپ باقايلى ...

باھا سۆز

aktuqi  شۇنىدەيمەن  يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا
uqkun0908  牛入面 ئەمەس 牛肉面  يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا
قۇتلان تېلفۇنلىرى

1

تېما

0

دوست

179

جۇغلانما

يىڭى ئەزا

ئۆسۈش   89.5%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  16924
يازما سانى: 12
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 7
تۆھپە : 40
توردىكى ۋاقتى: 3
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-7
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بۇ يازمىنى ئاخىرىدا   uqkun0908 تەھرىرلىگەن. ۋاقتى  2013-4-4 19:02  

炒子面  دەمدۇق خەنزۇچىسىنى؟

باھا سۆز

altun00  炒子面ئەمەس،臊子面دەپ ئاتايمىز.ئەمدى تەرجىمەقىلىڭلار  يوللىغان ۋاقتى 3 كۈن ئالدىدا
پەرۋاز

1

تېما

0

دوست

179

جۇغلانما

يىڭى ئەزا

ئۆسۈش   89.5%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  16924
يازما سانى: 12
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 7
تۆھپە : 40
توردىكى ۋاقتى: 3
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-7
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
«قورۇلغان ئۈگرە » دىسەك بولىدىغان ئوخشايدۇ.

باھا سۆز

altun00  (قورۇلغان ئۈگرە)؟؟؟؟؟؟ئۈزۈپتاشلاپ پولو!دېگەندەك گەپقۇبۇ،بىلىپ سۆزلەڭلار  يوللىغان ۋاقتى 3 كۈن ئالدىدا
iltebir107  جايىدا بوپتۇ.  يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا

0

تېما

0

دوست

2527

جۇغلانما

ئاكتىپ ئەزا

ئۆسۈش   29.34%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  11458
يازما سانى: 133
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 575
تۆھپە : 391
توردىكى ۋاقتى: 112
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-4
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بۇ خىل تاماقنى قايسى بىر خىل تەرجىمە ماتىريالىدا ، يەڭگەمنىڭ سۇيۇق ئېشى دەپ تەرجىمە قىپتىكەن ،توغرىمۇ بىلمىدىم .

باھا سۆز

altun00  مەنمۇشۇنداق ئاڭلىغان لېكىن بۇبەك قاملاشمىغان ئىسىمكەن،ئۆزگەرتىش لازىم  يوللىغان ۋاقتى 3 كۈن ئالدىدا

0

تېما

0

دوست

2076

جۇغلانما

ئاكتىپ ئەزا

ئۆسۈش   16.46%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  9619
يازما سانى: 119
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 437
تۆھپە : 345
توردىكى ۋاقتى: 190
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-8
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
قۇماش دەپ قويامدۇق يا ، بەك بولمىسا قۇمئۈگرە دېسەكمۇ بولغۇدەك  .

0

تېما

1

دوست

990

جۇغلانما

تىرىشچان ئەزا

ئۆسۈش   27.14%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  16783
يازما سانى: 123
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 5
تۆھپە : 274
توردىكى ۋاقتى: 20
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-8
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
«قورۇلغان ئۈگرە » دىسەك بولىدىغان ئوخشايدۇ.
                                                   مەن قوللايمەن.

ئۇلۇغ ئاللادىن ئ

0

تېما

4

دوست

2 تۈمەن

جۇغلانما

پاكلىق ئەلچىسى

ئۆسۈش   35.84%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  5764
يازما سانى: 1168
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 5741
تۆھپە : 3528
توردىكى ۋاقتى: 1108
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-7
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
تۇڭگان ئۈگرىسى دەيلى

0

تېما

0

دوست

341

جۇغلانما

ئادەتتىكى ئەزا

ئۆسۈش   70.5%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  15516
يازما سانى: 41
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 42
تۆھپە : 86
توردىكى ۋاقتى: 28
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-8
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
مېنىڭچە ‹‹قورۇما چۆپ ›› ەىسەك مۇۋاپىقمىكىن.

0

تېما

0

دوست

126

جۇغلانما

يىڭى ئەزا

ئۆسۈش   63%

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  14271
يازما سانى: 3
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى: 5
تۆھپە : 26
توردىكى ۋاقتى: 12
سائەت
ئاخىرقى: 2013-4-7
يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
قورىما چۆپ دەپ تەرجىمە قىلسا بولامدىكىن.

باھا سۆز

yalkunV  炒面 نى قورىما چۆپ دەيمىز، بۇنى قورىما ئۈگرە دىسەك بولغىدەك .  يوللىغان ۋاقتى 4 كۈن ئالدىدا
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | دەرھال تىزىملىتىش

ئۇلىنىش قوشوش|بايقاش|رەسىمسىز نۇسخا|يانفون نۇسخىسى|باغداش مۇنبىرى ( 新ICP备06003611号-1 )  

GMT+8, 2013-4-8 13:56 , Processed in 0.058749 second(s), 7 queries , Memcache On.

Powered by Discuz! X2.5(NurQut Team)

© 2001-2012 Comsenz Inc.

چوققىغا قايتىش