مىسرانىم مۇنبىرى

ئىگىسى: mezxepsiz

خىمىيەكەسپى ئۆگەنگەنلەر جاۋاپ بىرىپ باققان بولساڭلار [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 80704
يازما سانى: 13
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 3162
تۆھپە نۇمۇرى: 90
توردا: 111 سائەت
تىزىم: 2012-5-27
ئاخىرقى: 2013-9-13
يوللىغان ۋاقتى 2013-5-14 07:59:28 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
دىيارىم يوللىغان ۋاقتى  2013-5-14 01:24 PM
مەسىلەن بىرەر ماددىنى دەڭە ، سۇنى دىمەڭ جۇمۇ

يود

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 4090
يازما سانى: 79
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 8890
تۆھپە نۇمۇرى: 399
توردا: 925 سائەت
تىزىم: 2010-7-16
ئاخىرقى: 2013-5-15
يوللىغان ۋاقتى 2013-5-15 12:38:48 AM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
http://wenku.baidu.com/view/106e9dd326fff705cc170a4b.html
بۇ ئادىرىستىكى ماقالىدە  ئانار پوستى تەركىبىدە بار بولغان خمىيلىك تەركىبلەر چۈشەندۈرۈلگەن .  سىز سورىغان ئۈسۈملۈك ئىشقارى ئوخشىمىغان تىمپىراتۇرا شارائىتىدا مۇنداق ئۈچ خىل ئەھۋال يۈز بىرىشى مۇمكىن 1.ئۈسۈملۈك ئىشقارى بار بولغان ھاۋادىكى ئوكسىگىن تەرپىدىن ئوكسىدلىنىپ ئالدىھىد تۈرىدىكى ماددىلارغا ئاخىرىدا ماس ھالدىكى ئورگانىك كېسلاتاغا ئايلىنىپ كىتىشى مۇمكىن . يەنە ھاسىل بولغان كېسلاتا بىلەن ئۈسۈملۈك ئىشقارى ئېستىرلىشىش رىئاكسىيىسى ھاسىل قىلىشى مۇمكىن  2. مۇلىكۇلا ئىچىدىن سۇ يۇقۇتۇپ تۇيۇنمىغان كاربۇنھىدىرىتلارنى ھاسىل قىلىشى  ۋە بۇ ھاسىل بولغان كاربۇنھىدىرىت باشقا تەركىبلەر بىلەن رىئاكسىيەگە كىرىشىپ كىتىشى مۇمكىن .يەنە ھەرئىككى مولىكۇلا ئۈسۈملۈك ئىشقارى بىر مۇلىكۇلا سۇ يۇقۇتۇپ ئېفىر تۈرىدىكى ماددىلارنى ھاسىل قىلىپ قۇيۇشى مۇمكىن .بۇلاردىن خالىغان بىرسى ياكى ھەممىسى يۈز بىرىش ئېىتىماللىقى بار .

زادى قانداق ئۆزگۈرۈش بۇلىدۇ . قانداق تەسىرگە ئۇچرايدۇ دىگەننى بىلىش ئۇچۇن سىز ماتىريال كۈرۈپ  خېمىيىلىك تەركىبىنى بىلگەندىن كىيىن بۇ تەركىبلەردە قانداق فونكىسىئۇنال گوروپپا بارلىقىنى ئېنىقلاڭ .گوروپپىغا قاراپ تۇرۇپ ئۆزگۈرۈش جەريانىغا  بىرقەدەر ئېنىق ھۈكۈم قىلغىلى بۇلىدۇ ..ناۋادا سىز ئۇرۇمچىدە بولسىڭىز .شىنجاڭ پىداگوگىكا  ئۇنۋىرسىتتى خېمىيە فاكۇلتىتىدىكى دىلفىگار مۇئەللىمنى ئىزدىسىڭىز  بۇلىدۇ .. 2001 -يىلى ئۇقۇش پۇتتۇرىدىغان ئۇقۇغۇچىلار بۇ ئۇقۇتقۇچىنىڭ يىتەكچىلىكىدە ئانار پوستى توغرىسىدا ئۇقۇش پۇتتۇرۇش ماقالىسى يازغان ...

ئاللا نىڭ ماڭا بەرگەن ئەڭ چوڭ ئىلتىپاتى مىنى ئۇيغۇر قىلىپ ياراتقىنى .

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 85762
يازما سانى: 484
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 1003
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 139 سائەت
تىزىم: 2012-10-5
ئاخىرقى: 2013-9-14
يوللىغان ۋاقتى 2013-5-15 11:23:04 AM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
سىزنىڭ قىزىتىشىڭىز كونكرېت نېمە مەقسەت ئۈچۈن؟

كۆڭلۈڭ ئىشەككە چ

ئادەتتىكى ئەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 10825
يازما سانى: 111
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 8390
تۆھپە نۇمۇرى: 346
توردا: 181 سائەت
تىزىم: 2010-9-19
ئاخىرقى: 2013-9-3
يوللىغان ۋاقتى 2013-5-16 02:51:12 AM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
uyghardis قېرىندىشىم :
  گىپىڭىزنى مەن خاتا چۈشەندىممۇ ،ياكى گىپىڭىزدە راستىنلا خاتالىق بامۇ ؟
   ئوكسىدلىنىش _ ئوكسىدسىزلىنىش رىئاكسىيسى دىگەن ، بىر ماددا ئىلىكتىرون يوقىتىپ ، ئۇ يوقاتقان ئىلىكتىروننى يەنە بىر خىل ماددا قۇبۇل قىلىدىغان رىئاكسىيە ، بۇ ماددىنىڭ تەركىبىدە ئوكسىگىن بۇلۇش بولماسلىقى بىلەن مۇناسىۋەتسىز . چۇقۇم ئوكسىگىن بۇلىدۇ دىگىلى بولمايدۇ.
مەسىلەن :

تۇز كىسلاتا بىلەن تۆمۈرنىڭ رىئاكسىيسىنى ئويلاپ بېقىڭ ، (ئورۇن ئېلىش رىئاكسىيسى دا ئوكسىگىن بولماي تۇرۇپمۇ ،ئوكسىدلىنىش-ئوكسىدسىزلىنىش رىئاكسىيسى يۈز بىرىدۇ)

ماۋۇ يەردە ئىسىل جاۋاپتىن بىرنى كۆردۈم .
   ئىسيانكار ئاغىنىمىز دەپتۇ : قاچىنىڭ ئىچى ۋاكۇئۇم ھالەتتە بولسا ، ئۇ چاغدا ھالەت ئۆزگىرشى يۈز بىرىدۇ _ دەپتۇ ....  مەن بۇ جاۋاپقا قۇشىلىمەن ....كەڭ مەنىدىن قىلىپ ئېيتقاندا پارچىلىنىش رىئاكسىيسى بۇلىدۇ ... دىمەك بۇ ئوكسىدلىنىش -ئوكسىدسىزلىنىش رىئاكسىيسى بۇلىدۇ .

سۇئالنى تۇلۇق قىلىپ مەن بىلەن ئالاقىلىشىڭ ، مەن ئوقۇتقۇچىلىرىمدىن سوراپ باقاي ...
چ چ :495713693

جاڭگالدا ھاڭرىغان ئىشەك شەھەردىمۇ ھاڭرىيالىسا ئاندىن ھەقىقى ئىشەك ھىساپلىنىدۇ
كىرگەندىن كىيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

مۇنبەر باش بېتىگە قايتىش|رەسىمسىز نۇسخا|يانفۇن|مىسرانىم مۇنبىرى
Powered by Discuz! X2(NurQut Team)© 2001-2011 Comsenz Inc. For misranim.com ( 苏ICP备:11007730号 )
چوققىغا قايتىش