تېمىڭىز بەك ياخشى چىقىپتۇ،ھەم قىزىقارلىق ھەم ئەمەلىيەتجان...
لېكىن لېكىن.....
بىر چاغلاردا قايسىبىر ماتىرياللاردا كۆرۈشۈمچە قازاننىڭ ئەڭ ياخشىسى قارا قازان يەنى تۆمۈر قازان دەپ كۆرگىنىم ئېسىمدە،يەنى باشقا ماتىرياللاردا ئېتىلگەن تاماقنى ئۇزۇن مۇددەت يىگەندە قازاننى قورۇش مالتىلاش چۆمۈچلەردە قىرىش جەريانىدا شۇ ماتىرياللار ئاز ئازدىن تاماققا ئارىلىشىپ ئادەم بەدىنىگە سۈمۈرلۈپ ئەكس تەسىرى بولۇشى مۈمكىن ئىكەن...يەنى ئاليومىننى جىق يەۋالىدىغان گەپمىش(ئادەم بەدىنى ئاليومىنغا ئېھتىياجلىقمۇ ياقمۇ؟
)....
راس يالغانلىقىنى مەنمۇ بىلمەيمەن.....ئىشقىلىپ ھازىر قازانلارنىڭمۇ ماتىريالى ھەر خىللىشىپ كەتتى،ئۆيدە قازاندىن تولا نىمە يوق،تاماق ئېتىدىغانغا ۋاقىت يوق................